İş'te Gelecek Kişisel Yetkinlik Geliştirme Programı 2024 Başladı!

Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü, 2019'dan beri EngelsizKariyer.com ile birlikte düzenlediği İş'te Gelecek Kişisel Yetkinlik Programını bu sene de düzenlemeye başladı. 22 Nisan 2024 tarihinde başlayan ve 13 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek olan program, on modülden oluşuyor. Stres yönetimi ve motivasyon, kurumsal aidiyet, imaj yönetimi, sözlü ve yazılı iletişim, CV hazırlama ve mülakat teknikleri, istihdamda engelli hakları gibi birçok konunun uzman eğitimciler ile ele alındığı ve profesyonel iş yaşamından insan kaynakları direktörlerinin de bilgi verdiği bir programdır.

Programın sonunda Engelsizkariyer.com bu eğitime devam eden ve tamamlayan kişilerin CV'lerini hazırlayarak özel sektörde öncelikli istihdam olanağı sağlamak üzere işverenlerle paylaşacak. Bu sene, programı Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü geliştirerek gerçekleştirme kararı aldı. Daha önce çok başarılı sonuçlar elde edilen bu programdan Türkiye'deki üniversitelerde bulunan özel gereksinimli öğrencilerin de faydalanması için İstanbul'daki üniversiteler ve koordinatörler arası iletişimi sağlayarak Türkiye'deki tüm üniversitelere duyurdu. Programa birçok farklı üniversiteden katılımcılar devam etmektedir.

Ayrıca Engelli Öğrenci Biriminin Altı Nokta Körler Vakfı İstanbul Görme Engelliler Rehabilitasyon Merkezinde düzenlediği Katiplik ve Nitelikli Personel Meslek Eğitimine katılan kursiyerler de bu programdan faydalanmaktalar.

Programın kapsamının genişletilmiş olması ve ilgi görmesi, faydanın yaygın etkisi sebebiyle mutluluk duyuyor ve bu programa her zamanki gibi iş birliğinde bulunan eğitimcilere ve Engelsizkariyer.com'a teşekkür ediyoruz.

Katılım sağlayan üniversiteler:

Anadolu Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, Koç Üniversitesi, MÜGSÜ, Sakarya Üniversitesi

IMG_7269.jpg (481 KB)  IMG_7294.jpg (136 KB)

IMG_7242.jpg (785 KB)