UES üzerinde ek süreli sınav açma adımları ve videosu

ÖĞRETİM ÜYELERİNİN UES ÜZERİNDE EK SÜRE VERMEK İÇİN TAKİP ETMESİ GEREKEN ADIMLAR:

1. Öğretim elemanları sınav aktivitesi açarken hafta seçimi yapmamaları gerekmektedir. Bu sayede öğrenciler sınav aktivitesine daha kolay ulaşacaklardır.
  2. Sınav aktivitesini oluştururken aktivite başlığı kesinlikle “Ders adı +vize/vize mazeret/final/bütünleme + Sınavı + (Ek süreli) ” olacak düzende yazılmalıdır. (ÖRNEK: Matematik Vize Sınavı (Ek Süreli) )
  3. Öğretim elemanları ilgili sınavları mutlaka sınavdan bir gün önce yayınlamadır. Bu sayede öğrenciler sınav linklerine nereden ulaşabileceklerini sınavdan önce hazırlık yapabileceklerdir.
  4. Sınavlarınızı açarken https://online.marmara.edu.tr/ogretim-elemaniyim adresinde “Öğretim Elemanları İçin Öğrenciye Özel Sınav Açma Adımları” başlığı altındaki videodan yararlanabilirsiniz.

Bu sayfa Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü tarafından en son 12.01.2024 15:59:12 tarihinde güncellenmiştir.