Değiştiren Adımlar Derneğinin Renkli Adımlar Projesinin ilk etkinliği Marmara Üniversitesindeydi.

2015 yılından beridir, öğrencilerimizin vizyon sahibi bireyler olarak mezuniyet sonrası hayata geçişlerinde katkısı olan Değiştiren Adımlar Derneği, şimdi de ölçeği genişletti ve lise öğrencilerinin dünyalarını genişletmek üzere Renkli Adımlar Programını başlattı. İlk ve açılış modülünde ev sahibi üniversite olarak mutluluk duyduk. Üniversitemiz hakkında bilgileri sevgili asistanım Enes Akyol, Engelsiz üniversite bilgilerini ben, Kariyer Merkezini temsilen öğrencimiz Zülal Cengiz ve Marmaralı olmanın ne olduğunu Mezunlar Derneği Başkanı Yusuf Süleyman Karadağ ve eski mezun yeni başarılı iş adamı Ferdi Polat anlattık. Anadolu Üniversitesi öğretim üyesi Nezih Orhan ile de “Farklılığımız Zenginliğimiz” atölyesi gerçekleşti.

Bu sayfa Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü tarafından en son 28.06.2022 15:44:03 tarihinde güncellenmiştir.