Kapsayıcı Satranç Etkinliği

Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü, Engelsiz Marmara Kulübü ile bütünleştirilmiş ortamlarda farklılıklarımızın bizi ayırmadan, bir arada birçok şeyin yapılabileceğini göstermek üzere, gören ve görmeyenlerin birlikte satranç oynayabileceği örneği ile kapsayıcılığın altının çizildiği bir etkinlik gerçekleştirdiler. Etkinlikte Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, Körler ve Gönüllüler Derneğinden oyuncular ve idari personel Muhammed Dalak ile neşesi bol maçlar yaptılar. Körler ve Gönüllüler Derneği, Türkiye Satranç Federasyonu, Marmara Üniversitesi Satranç Kulübünün katkı ve katılımına, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği de eşlik ederek bol oyunlu ve keyifli vakit geçirdiler. Bu keyifli etkinliğe Kerim ve Selim Altınok kardeşler ve İletişim Fakültesinden öğrencimiz Osman Emre Turan müzik dinletileri ile de renk kattılar.

Bu sayfa Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü tarafından en son 06.05.2022 09:52:36 tarihinde güncellenmiştir.