İş'te Gelecek (Kişisel Yetkinlik Geliştirme Programı)

Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü, Üniversitemizin toplumsal cinsiyet eşitliği çalışmaları kapsamında kız öğrenciler için "İş'te Gelecek" başlığında kişisel yetkinlik geliştirme programını Engelsizkariyer.com iş birliğinde 26 Şubat- 20 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirdi. Profesyonel eğitmenler ve koçlar tarafından verilen eğitimler ile öğrencilerin çifte dezavantajlı olma algısını kırmak ve potansiyellerini özgüvenleri ile ortaya koymaları amaçlandı. Çok verimli geçen eğitimler alanlarında seçkin isimlere sahip eğitmenler tarafında verildi. Başarıya Giden Yol- Mehmet Kızıltaş, Stres Yönetimi ve Motivasyon Mucizesi- Funda Etan, Kişisel Marka Yönetimi ve İmaj Yönetimi - Dilara Yağlıcıoğlu,Yeni Normalde Mülakat Teknikleri Ve Doğru CV Yazma- Selnur Gülek, Liderlik Atölyesi- Funda Etan, Kendini Pazarlama- Ercan Telci, İş hayatında Aidiyetin Gücü- Özkan Başak başlıklarında verilen eğitimle, öğrencilerimizin kendilerini sınırlarını aşma özgüvenini verme ve geleceğe vizyoner bakışla adım atma özgüveni ve motivasyonu verdi. Çevirim içi gerçekleşen eğitim sonrası Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğünün 26 Mart 2022 tarihinde düzenlediği final buluşmasında eğitmenlere plaketleri takdim edilirken, öğrencilere de katılım belgeleri verildi.

Bu sayfa Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü tarafından en son 28.04.2022 14:41:25 tarihinde güncellenmiştir.