Altınokta Körler Derneği Kadın Meclisi ile Söyleşi

Altınokta Körler Derneği Kadın Meclisinin Teamtalk üzerinden düzenlediği “Görme Engelli Öğrencilerin Üniversitedeki Eğitim Erişilebilirliği ve Pandemide Eğitim” başlıklı söyleşi, Teknoloji Fakültemiz Öğrenci İşleri Şefi ve Altınokta Körler Derneği Kadın Meclisi Yöneticilerinden Hadice Büyüktaş’ın moderatörlüğünde 5 Haziran 2020, 21.30- 23.00 saatleri arasında gerçekleştirildi. Söyleşide Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Zuhal Pek, lisede okumakta olan görme engelli gençler ile bir araya gelerek eğitim erişilebilirliği ile bilgiler paylaşmasının yanı sıra üniversite hayatı ve istihdama hazırlanmaları için tavsiyeler de verdi.

1.jpg (58 KB)

2.jpg (71 KB)

Bu sayfa Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü tarafından en son 02.03.2022 11:43:39 tarihinde güncellenmiştir.