Engelli Bireylerin Özel Gereksinimleri ve Engelli Bireylerle İletişim Eğitimleri

70 Özel Eğitim Öğretmenliği öğrencimiz, değerli hocalarımızdan Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Oktay TAYMAZ SARI’nın teşvikiyle Topluma Hizmet Uygulamaları Dersini birimimizde bulundukları çevreye Engelli Bireylerin Özel Gereksinimleri ve Engelli Bireylerle İletişim eğitimleri ile gerçekleştirdiler. Bilinç zincirine halkaları teker teker taktılar. Öğrenciler ev/ yurt arkadaşlarından esnafa, esnaftan okul ziyaretleri ile lise öğrencilerine eğitim verdiler, geri bildirimler alıp raporlar hazırladırlar. Ve sonunda çok gerekli olan bu konuda katkıları olduğu için çok mutluydular. Öğrencilerimize ve hocamıza teşekkür ediyoruz.

Bu sayfa Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü tarafından en son 26.04.2022 14:58:16 tarihinde güncellenmiştir.