Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü; Engelsizkariyer.com iş birliği ile 2023 baharında düzenlediği kişisel yetkinlik geliştirme programını, 10 Mayıs 2023 tarihinde çevrimiçi olarak başlattı.10-16 Mayıs Engelli Haftasında başlayan program üniversitemizin öğrencilerinin iş hayatına hazır bulunuşluklarını sağladı.

345034213_755294609425859_8742628102145001756_n.jpg (108 KB)

İş'te Gelecek 1. Modül Kişisel Rönesans-Kendini Pazarlama

Ercan Telci 1. modülün konuşmacısı olarak iş görüşmesinde masanın diğer tarafında oturan kişiye kendini iyi tanıtarak için kendini tanıması gerektiğini ve bunun doğru iletişime götüreceği üzerinde durdu. başlıklarını irdeledi. Ercan Telci; etkili bir izlenim için kilit noktaları; alanına hakim olma, anlatım becerisi, genel kültür, alışkanlıkları kırma, zihinsel ve ruhsal olarak sağlıklı olmak şeklinde özetledi. Ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

İş'te Gelecek 1. program.png (237 KB)

İş'te Gelecek 2. Modül  Stres Yönetimi ve Motivasyon Mucizesi

İş’te Gelecek programımızda başlığımız “Stres Yönetimi ve Motivasyon Mucizesi”ydi.Öğrencilerin katılımı ve katkıları boldu ve hepimiz çok aktiftik. Gelişme yolunda sağlam ilerliyoruz. Mutluyuz! Teşekkürler

2. madül 1. foto.png (172 KB)

İş'te Gelecek 3. Modül Sözlü ve Yazılı İletişim

İş’te Gelecek Kişisel Yetkinlik Geliştirme Programında bu sefer Engelsizkariyer’in kurucu başkanı Mehmet Kızıltaş ile konumuz “Başarıya Giden Yol”du. Çok verimli bir seminerdi. Kendisine çok teşekkür ederiz

3. mdül 1. foto.png (226 KB)

İşte Gelecek 4. Modül Başarılı Mülakat Teknikleri & Etkili CV Hazırlama & Mülakat Simülasyonu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında İş’te Gelecek Programı ile biraraya geldik. Değerli eğitimcimiz Selnur Gülek Mülakat ve CV hazırlama konusunda bizi aydınlattı. Kendisinden çok şey öğrendik. En önemlisi kendini tanı, kendin ol ve kendini ve yapabileceklerini tanıtmaktı. Öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz!

4. modül gerçek foto 1.jpg (56 KB)

İş'te Gelecek 5. Modül Tersten Bakmak & Konfor Alanından Çıkmak

İş’te Gelecek Kişisel Yetkinlik Gelişim Programımızdaki bugünkü eğitimimizin başlığı “Tersten Bakmak ve Konfor Alanından Çıkmak”tı. Çok yönlü bir hoca, Endüstri Radyodan tanıyacağınız değerli bir isim Erim Hısım bizlerle birlikteydi. Kalıplardan çıkmak, çıkıp kendimize ve öğrendiğimiz-ezberlediğimiz her şeye dışardan dönüp bakıp, kendimizi, yapabileceklerimizi fark etmek üzere eğlenceli ve sıcak anlatımıyla bizi sarstı. Şimdi tersten daha doğru bakıyoruz. Teşekkürler!

5. modül 1. foot.jpeg (91 KB)

5. modül 2. fotograf.jpeg (119 KB)

İş'te Gelecek 6. Modül İş Hayatında Aidiyetin Gücü

İş’te Gelecek Kişisel Yetkinlik Geliştime Programımız da “İş Hayatında Aidiyetin Gücü” eğitimimizin başlığıydı. Konunun en usta isimlerinden Özkan Başak iş hayatında başarı için en önemli şey olan aidiyeti bize aktarırken, sorularıyla hafif bir kendimize geldik, aidiyet için önce işe kendimizi tanıyarak başladık. Verdiği kıymetli eğitim için kendisine teşekkür ediyoruz!

6. madül 1. foto.jpg (72 KB)

6. madül 2. foto.jpeg (118 KB)

6. madül 4. foto.jpeg (121 KB)

6. modül 5. foto.jpeg (149 KB)

Bu sayfa Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü tarafından en son 17.07.2024 14:43:12 tarihinde güncellenmiştir.