Baş Edemediklerimle Nasıl Baş Edebilirim?

Arı Dünyanın Çocukları Otizm Aile Seminerlerinin 7.si "Baş Edemediklerimle Nasıl Baş Ederim?" Başlığı ile gerçekleştirildi. Adım adım haklarımız

Marmara Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Zuhal Özgenç Pek öncülüğünde Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı ile bugün "Baş Edemediklerimle Nasıl Baş Ederim?" temalı Arı Dünyanın Çocukları Otizm Aile Seminerlerinin yedincisi İbrahim Üzümcü konferans salonunda gerçekleşti. Etkinlikte Ceviz Otizm Araştırmaları ve Toplumsal Savunma Derneği'nden Avukat Deniz Yazgan ve Otizmli çalışan annesi olan Ufuk Hasdemir konuşmacı olarak yer aldılar. 'Bazen çözüm olmayan yerlerde hukuk ile nasıl çözüm bulunur?' sorusuna cevap niteliğindeki etkinlik engelli vatandaşlarımızın hukuktaki haklarını irdeledi.

7. seminer 1. foto.png (562 KB)      7. Seminer 2. foto.png (343 KB)

Bu sayfa Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü tarafından en son 24.11.2023 19:46:22 tarihinde güncellenmiştir.