Arı Dünyanın Çocukları Aile Seminerlerinin üçüncü semineri ''Öğretmeni Otizmi Biliyor mu?'' gerçekleşti.

Arı Dünyanın Çocukları Otizim Aile Seminerlerinin üçüncüsünün konusu öğretmenlerin ve okul yönetiminin otizimi tanıyor olmanın önemi; kaynaştırma için BEP ile ilgili buna göre nasıl uygulamaya geçmsi ve okul ile ailenin üzerine düşünlerdi. Konu başlığı “ Öğretmenim Otizmi Biliyor Mu?” velilerin çocukları için okul yönetiminden neler isteyeceği, okul yönetimi ile nasıl yol alabileceğine dair çok önemli bilgileri Erenköy Kız Lisesi Müdürü Sosyolog Berna Ocakçıoğlu, Özel Eğitim Uzmanı Barış Yıldız tarafından aktatıld. Oturum Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Oktay Taymaz Sarı’nın da katkılarıyla üçüncü seminer Marmara Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü ve TODEV tarafından ailelere ulaşılarak tamamlandı.

3ş seminer.png (262 KB)

3. seminer.jpg (94 KB)