Konser Etkinliği

Koordinatörlüğümüz tarafından hazırlanan Engelsiz Orkestra konseri Marmara Üniversitesi Kültür, Sanat ve Spor Festivali kapsamında 2 Haziran’da Göztepe Yerleşkesi 125. Yıl Amfisinde gerçekleştirildi.

Mandolin ve vokalde Selim Altınok, Gitar ve vokalde Kerim Altınok, Kemanda Dr. Şafak Tunalıoğlu, Perküsyonda Yücel Toktamış, Solo Vokalde Pınar Çelikdelen yer aldı. Engelsiz Orkestraya üniversitemizin öğrencilerinden klavyesi ile Osman Emre Turan, Solist Öğrencilerimiz Osman Emre Turan ve Mete Han Bozkurt eşlik ettiler.

Engelsiz Orkestra ile Marmara Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Zuhal Pek “Anlamazdın Anlamazdın” isimli şarkıyı seslendirdi. Konsere şarkıları ile renk katan Engelsiz Orkestra “Hayat Bayram Olsa” şarkısını tribündeki konuklar ile hep birlikte söyleyerek konseri noktaladı.

Bu sayfa Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü tarafından en son 07.06.2022 09:44:25 tarihinde güncellenmiştir.