Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü

Acil Durum Eğitimi Duyurusu

Sevgili Öğrenciler,

Engelli Öğrenci Birimi olarak, İş Güvenliği ve Sağlığı Biriminden size özel Acil Durum ve Tahliye Eğitimi istedik. 09.03.2017 tarihinde Göztepe Kampüsü Enstitüler Binası Konferans Salonunda saat 14.00-16.00 arası bu eğitimi size vereceğiz.Ders devamsızlık izin için eğitime katıldığınızda görevliler biriminiz ve bilgilerinizi alacak ,daha sonra birimlerinize yazılı olarak bildirilecektir. Salonumuza asansör ile inilebiliyor, asansörün içi tekerlekli sandalye alabilir genişliktedir. Salonda FM indüksiyon döngüsü ve merdiven tırmanıcı da bulunmaktadır. Eğitime bekleniyorsunuz.Görüşmek üzere...

Okt.Zuhal PEK
Koordinatör

Bu sayfa Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü tarafından en son 27.02.2017 18:34:44 tarihinde güncellenmiştir.